Vad är YouTube-annonsering?

Ett prisvärt verktyg

När man tänker på TV-reklam eller liknande mediemarketing så är det lätt att tänka på hur svårt det faktiskt är - det är dyrt, det krävs höga volymer av reklamtid, och du kan aldrig riktigt veta om du når ut till din utvalda målgrupp. Det är därför det är så fördelaktigt att annonsera på YouTube - det är billigt, du får ut dina (kostnadseffektiva) produktioner till många människor, och du kan justera din reklam till att nå din specifika målgrupp - och du kan göra det när som helst, var som helst, hur som helst. Att lägga upp en annons på YouTube via t.ex. mobilen på högst en timma har aldrig varit så enkelt.
Du kan välja mellan InVideo, Trueview eller dina alldeles egna annonser för att maximera din exponering och dina potentiella konverteringar.

Komma igång

Som med allting annat kan det dock vara svårt att starta upp och komma igång med YouTube-annonsering. Allt ifrån att skapa ett Adwordskonto, sätta upp en kampanj, utforma reklam, sätta budget och målgruppsinriktning kan vara klurigt för en nybörjare och lite överväldigande. Ingen fara - med rätt vägledning har du en YouTube annons ute på bara några timmar. Vårt mål är att hjälpa dig att komma igång och få nog med kunskap om verktygen för att du ska kunna stå på egna ben långt framöver.

Tips att komma igång med Youtubeannonsering

För dig som hellre lyssnar än tittar eller läser har Adwords-tips.se och deras podcast tagit upp ämnet, där de går igenom hur man ska sätta upp en Youtube-kampanj i Adwords och generellt vad man ska tänka på när man annonserar via Youtube:

Fördela din marknadsföring

Adwords

35%

SEO

15%

Youtube

50%
Youtube Annonsering

Vad kan man förvänta sig?

Kort sagt, en hel del.

Med hjälp av vår djupgående expertis inom Internetbaserad marknadsföring och förståelse för annonsering via YouTube kan vi erbjuda dig en fulltäckande marknadsföringstjänst på bara några timmar. Vi hjälper dig nå ut till potentiellt tusentals kunder för ett billigt pris och tack vare YouTubes användarvänlighet kommer du kunna lansera dina alldeles egna reklamkampanjer via videoannonser, inriktade till din specifika målgrupp, överallt. Låter det som att YouTube-annonsering är något för dig? Tveka då inte att höra av dig till oss, så sätter vi igång att synas - tillsammans!

Om oss!

Vill du veta mer eller komma igång direkt med annonsering via YouTube så är det bara att kontakta oss!